• Personlig service
  • Snabb leverans
  • Hämta själv på vårt lager

Välkommen till KlimatKoncept

På vår hemsida hittar du mängder med produkter och material som underlättar din vardag i HVAC, El eller VS branschen. Beställ och få godset levererat till valfri adress, eller hämta upp godset i någon av våra lagershoppar i Landvetter eller Kungsängen.

Klimatkoncept - Din kvalitetsmedvetna partner inom HVAC

Vårt mål på Klimatkoncept är tydligt - att förse HVAC-branschen med högkvalitativa värme och kylprodukter samt installationsmaterial som garanterar en framgångsrik och pålitlig installation eller service varje gång.

Vi grundade vårt företag med en stark övertygelse om att marknaden förtjänade bättre installationsmaterial än det som tidigare fanns tillgängligt på marknaden. Med en passion för överlägsen kvalitet och en vilja att höja standarden, strävar vi efter att vara din pålitliga grossist inom HVAC-branschen.

Vårt sortiment inkluderar värmepumpar av alla sorter och allt nödvändigt installationsmaterial som behövs för att du som installatör ska lyckas med din verksamhet, från början till slut, och vi välkomnar dig att utförska vårt utbud av produkter.

Hos Klimatkoncept hittar du inte bara produkter, du hittar en samarbetspartner som delar dina kvalitetskrav och strävan efter enastående resultat, varje gång.

Utforska vårt sortiment och låt oss tillsammans forma en bättre framtid för HVAC-branschen med högkvalitativa produkter och material. Kontakta oss idag för att ta din verksamhet till nästa nivå med Klimatkoncept som din pålitliga partner.